Proměna - Kafka, Franz, 1883-1924 (B4U Publishing, 2013)
Ačkoliv Franz Kafka si za svého života nepřál, aby tato kniha byla někým ilustrovaná, Scafatimu se podařilo výtečně vystihnout atmosféru povídky. Když se Řehoř Samsa jednou ráno probudil z nepokojných snů, shledal, že se v posteli proměnil v jakýsi nestvůrný hmyz.