Pohanský kámen - Roberts, Nora (Klokan, 2013)
Gage a Cybil mají dar nahlédnout do budoucnosti, ale musí spojit síly i srdce, aby dokázali čelit tomu, co přijde. V osudný den, kdy se spolu s přáteli vydají k Pohanskému kameni, Gage pochopí, že se musí obětovat, aby je zachránil. Najednou se ocitne před těžkou volbou, ve které proti sobě stojí osudová láska a pokrevní pouto.