Druhá - Keleová - Vasilková, Táňa (NOXI, s.r.o., 2013)
Manželka a milenka. Alena je přesvědčená, že jejich manželství nic nechybí, jediným stínem společného života je, že Robert bývá v práci příliš dlouho a na rodinu mu zbývají jen drobečky času. Daniela věří, že Robert se brzy rozvede, a sní o společné budoucnosti. Každá z nich je ta druhá. Která bude první?