Drsný chlap - Brown, Sandra (Ikar, 2013)
Dodge Hanley, bývalý policista, už několik let pracuje jako soukromý detektiv pro právnickou firmu Dereka Mitchella, jehož znají čtenáři z románu Ostrý střih. Po třiceti letech se mu ozve jeho dávná láska Caroline zavolá a požádá ho o pomoc pro dceru Berry, která se dostala do nebezpečné situace.