Deník mimoňky. Příběhy neohrabaný kraslobruslařky - Russell, Rachel Renée (Mladá fronta, 2013)
Tentokrát se Nikki se svou rivalkou střetne na charitativní lední revue! Když se Nikki dozví, že její tajná láska Brandon vypomáhá jako dobrovolník ve zvířecím útulku, vlastně ji to ani nepřekvapí. Brandon je prostě boží kluk s obrovským srdcem! Jenže útulek se teď bude muset zavřít a ve hře je MNOHEM víc než jen pár Brandonových slz. Nikki si naštěstí vždycky umí poradit a možnost zúčastnit se charitativní lední revue přijde jako na zavolanou. Zas tak jednoduché to ale samozřejmě nebude: Nikki má totiž kladné krasobruslařské princezně pěkně daleko a všechno navíc jako vždycky! pořádně zkomplikuje její zapřisáhlá rivalka Mackenzie.