Obrázkové čtení. Malé hrátky se zvířátky - Bumbová, Stanislava (Grada Publishing, 2013)
Pro snazší čtení jsou všechny texty psané velkými tiskacími písmeny a některá slova jsou nahrazena roztomilými obrázky. Malý čtenář se setká s různými druhy textu ve formě povídání, pohádky, dopisu, bajky, krátké básničky či hádanky.