Kotě z Kocourkova - Čtvrtek, Václav (První čtení, 2013)
Asi už jste se také mnohokrát přesvědčili, že být chytrý, důvtipný a vtipný se v životě vyplácí. Na to postupně přišli i jezevec, opička, medvěd, husa, myška, kotě a další hrdinové této hravé knížky. Stálo je to sice úsilí, sem tam odřenou tlapku, natlučený čumáček, ztratili při tom nějaké to pírko či chloupek, ale nakonec nelitovali. Až si přečtete jejich veselé příhody, sami zjistíte, jak je důležité mít filipa – a že vám určitě nechybí!