Obrázkové čtení. Čteme řádky se zvířátky - Fixl, Jiří (Grada Publishing, 2013)
Zábavná publikace, v níž se malý čtenář může těšit na veselá povídání, hádanky a doplňovačky, jimiž ho provázejí pejsek, kočička a jejich zvířecí kamarádi. Jednotlivé příběhy se odehrávají v prostředí a v situacích, které malé děti bezprostředně znají a jejich četba vede nejen k rozvoji čtení, ale slouží i k poznání a poučení.