Kocour z Montmartru - Klevisová, Michaela (Albatros, 2013)
Druhá kniha povídek o kočkách a jejich lidech Veronika touží po dobrodružství a chtěla by zažít něco, co se stává jednou za život. Adam se před přítelkyní stydí za matku, která miluje zvířata víc než lidi. Else už by ráda měla dítě, jenže manžel je proti. Sebastien kdysi snil o tom, že bude slavný hudebník a změní svět, jenže místo toho pracuje jako noční hlídač a připadá si zbytečný. Hrdinům úsměvných i dojemných příběhů zasáhne do života láska ke kočkám nebo setkání s kočkou. Možná se v některém z osudů poznáte.