Massagre - Shan, Darren (CooBoo, 2011)
Dervish Grady a Grubbs se pokoušejí vrátit do normálu, žít dál svůj život bez démonů. Když se Dervishovi ozve legendární producentka kultovních hororů a požádá ho, aby jí dělal poradce na jejím novém filmu, vypadá to jako dobrý nápad. Ale natáčení zasazené do městečka jménem Massagre nebude zdaleka taková idylka, jak se na první pohled zdá. Démoni jen čekají na vhodnou příležitost zaútočit a Lord Lítost nezapomíná.