Krvavá kreatura - Shan, Darren (CooBoo, 2012)
Rubbs Grady zatím uniká rodovému prokletí, ale když na sobě při úplňku pozoruje alarmující symptomy, je si jist, že ho jeho osud dostihl. Již se dokázal vypořádat se smrtí, porazit démony i změnit svůj život. Ale Grubbs je rozpolcený mezi světem magie a svými vlčími geny. Dokáže porazit bestii v sobě nebo se stane další obětí staleté kletby?