Démoni Apokalypsy - Shan, Darren (CooBoo, 2012)
Grubbs Grady cítí, jak v něm stále více roste magie, a snaží se ji potlačit. Nechce být součástí světa démonů a rozhodně se už nikdy nechce setkat s Lordem Lítost. Ale pán démonů se nehodlá vzdát své pomsty. A když se nedokáže vypořádat s Grubbsem samotným, rozhodne se zničit rovnou celý svět.