Stín smrti - Shan, Darren (CooBoo, 2013)
Nastala apokalypsa a svět shořel na prach. Avšak toto nebyl konec a ze zkázy vznikl nový život. Bec je zpět, aby mohla čelit démonům. Po staletích věznění je silnější než kdy dřív, ale démoni už také nejsou sami. NĚCO se probudilo zároveň s ní a Lord Lítost již není pro lidstvo největší hrozbou…