Zapomenuté dítě - Link, Charlotte (Ikar, 2013)
V poklidném městečku na severním pobřeží Anglie byla nalezena brutálně zavražděná studentka. Za pár měsíců dojde na nedaleké farmě k dalšímu podobnému zločinu. Nic nenapovídá tomu, že by obě oběti něco spojovalo. Policistka Almondová se upne na druhý případ, ale stále jí uniká otřesné tajemství, které rodinu navždy poznamenalo. Při pátrání se musí vrátit hluboko do minulosti. Až k děsivému odhalení jednoho prosincového dne před více než třiceti lety. A dokonce ještě dál, do doby 2. světové války, kdy záhadným způsobem zmizelo malé dítě... Než vyšetřovatelka pochopí, že duševně nemocný pachatel dodnes neuhasil svou nenávist a touhu po pomstě, s hrůzou si uvědomí, že už může být pozdě.