Královský Klam - Berry, Steve (Domino, 2013)
Opravdu jste si mysleli, že už byla všechna tudorovská tajemství odhalena? Bývalý agent Cotton Malone se na vlastní kůži přesvědčil, že cesta do pekla je dlážděna dobrými úmysly. Původně jen chtěl vzít syna na prázdniny do Dánska, ale nedokázal odmítnout přátelskou službu své bývalé nadřízené: slíbil jí, že s sebou vezme také patnáctiletého kapsáře Iana a na londýnském letišti ho předá policii. Po přistání se z údajných policistů stanou únosci a oba chlapci zmizí. Zoufalý Malone se tak ve snaze o záchranu života unesených chlapců sám ocitá ve smrtící smyčce, z níž vede jen jediná cesta: zmocnit se klíče k pravdě a zabránit děsivým důsledkům, které by dávné tajemství mělo na současný svět.