Pravdu znát nemusíš - Higgins Clark, Mary (Alpress, 2013)
Mariah je zdrcená z otcovy násilné smrti, ale znovu ji probere k životu, když z vraždy obviní její matku trpící Alzheimerovou chorobou. Protože otec těsně před smrtí překládal cenný rukopis, který nyní není k nalezení, padne podezření i na jeho kolegy a přátele. Dokáže Mariah uvěřit, že tátu zradil přítel, k němuž ji to nezadržitelně přitahuje, anebo se smíří s matčinou vinou?