Nech minulost spát - Lowell, Elizabeth (Klokan, 2013)
Lina tráví život zkoumáním starověkých mayských vykopávek v Yucatánu. Krátce poté, co zmizely velmi cenné mayské artefakty, vtrhne do jejího života svérázný Hunter Johnston, který ukradené předměty hledá. Vzájemná přitažlivost oba dva zaskočí, ale když už přece odloží ochrannou masku, je na řadě další zkouška... mnohem nebezpečnější.