Bludný kruh - Smith, Wilbur (Klokan, 2013)
Manželé Hazel a Hector se radují ze šťastných dnů, ve kterých očekávají narození svého potomka. Vše se však změní cestou z Londýna, na které je Hazel přepaden. Následky zranění jsou tak rozsáhlé, že umírá. Ještě před touto událostí však přivedla Hazel na svět dceru...Hektor, který je zdrcen touto událostí má domněnku, že vraždu jeho ženy zinscenovali somálští piráti. V knize Bludný kruh se na scénu ovšem dostává i jiná osoba, v podobě staronového nepřítele....