Život té druhé - Parks, Adele (Domino, 2013)
Sestry Evergreenovy byly už od dětství jako voda a oheň. Martha je vdaná, má dokonalý dům, milovaného manžela, dvě děti a vede spořádaný život, jaký si vždycky představovala. Naproti tomu Eliza bydlí v jednopokojovém bytě s přítelem, který je sice hrozně moc sexy, ale... Jinak je nespolehlivý, nepořádný a především nedospělý. A tak ho jednoho krásného dne Eliza opustí. Shodou okolností to udělá přesně ve chvíli, kdy Marthu opustí její manžel. A teprve tehdy začnou mít obě sestry pocit, že se ocitly na jedné lodi. A co víc: že můžou ochutnat předchozí život té druhé, který jim najednou připadá mnohem lákavější než ten, jaký každá z nich vedla doposud.