Měj mě rád - Urbaníková, Eva (Motto, 2013)
Bývalá studentka medicíny Soňa žije v až příliš klidném vztahu s racionálním gynekologem Tomášem. Dobrovolně odejde ze školy, cestuje po Indii, cvičí jógu, vyznává alternativní přístup k životu. Začne pracovat jako dula - vede kurzy a připravuje ženy na porod. Jednoho dne ji zavolá křehká Jana, která po dlouhém úsilí konečně otěhotněla, ale nemá dobrý pocit, bojí se, aby o dítě nepřišla. Její obavy se bohužel naplní a porodí předčasně. Soňa, která o ni v nemocnici dál stará, se tu setká také s jejím manželem Jurajem, a přeskočí jiskra...