O čem ženy mlčí - Tučková, Kateřina (Česká povídka, 2013)
Snad každý má tajemství, svou alespoň malou třináctou komnatu, do které nikoho jen tak nenechá nahlédnout. Příběhy o tom, co skrývají ženy před svými partnery a blízkými, přináší nový soubor edice Česká povídka.