Citadela - Mosse, Kate (BB/art, 2013)
Závěrečný díl volné trilogie, inspirované dějinami francouzského Languedoku. Sandrine se zapojuje do boje proti okupantům, jih Francie sice není obsazen, ale vláda kolaboruje s Němci. Sandrine zjistí, že její osud je spjat se třemi muži, ale kdo z nich je nepřítel a kdo pravý strážce pradávných tajemství?