Studio 6 - Marklund, Liza (Knižní klub, 2013)
Vracíme se osm let před události, které autorka popisuje ve svém prvním románu Exploze. Annika Bengtzon se rve o svou šanci stát se reportérkou ve Večerníku a rozhodne se ji naplno využít, když dostává příležitost psát o zavražděné studentce, na jednom ze stockholmských hřbitovů.