Vina - Kellerman, Jonathan (Domino, 2013)
Dávná tajemství se možná dají pohřbít. Ale vina nikoli…V honosné čtvrti Los Angeles dojde k sérii drastických vražd. Na zahradě soukromého domu je nalezena mrtvola dítěte, kterou tam kdosi pohřbil před šedesáti lety. A krátce poté dělníci při výkopových pracích v nedalekém parku objeví kostru dalšího nemluvněte a opodál se najde zastřelená mladá žena. Na první pohled tři nesouvisející případy. Anebo je mezi nimi přece jen nějaká spojitost? Na to se snaží přijít detektiv Milo Sturgití ...