Cizí tvář - Howard, Linda (Klokan, 2013)
Lizette se jednoho rána probudí a u zrcadla s hrůzou zjistí, že hledí do cizí tváře. Vůbec na nic si nevzpomíná. Brzy zjistí, že je sledována. Tajemný a obávaný Xavier, který dohlíží na Lizettiny sledovatele, nedovolí, aby se jí něco stalo. Ale možnost, že si Lizette vzpomene, co se před lety stalo, je hrozbou i pro něho samotného.