Zabít Alexe Crosse - Patterson, James (Klokan, 2013)
Došlo k únosu prezidentových dětí, avšak nikdo nepožaduje výkupné. Alex dělá, co může, ale kdosi vysoce postavený se snaží udržet ho mimo případ. A šance, že se podaří najít děti živé, se zmenšují. Během emotivní soukromé schůzky požádá první dáma Alexe, aby její děti zachránil. On nemá jedinou stopu a učiní zoufalé rozhodnutí, které je v rozporu s tím, v co věří