Gentlemanovi tajné touhy - Guhrke, Laura Lee (Domino, 2013)
Marie Martingaleová vyrůstala jako dcera kuchaře na panském sídle, vždy srozuměna s tím, do jaké společenské vrstvy patří a jaký život ji čeká. Nemohla tušit, že v sedmnácti se do ní zamiluje mladší syn domácího pána! Tajný sňatek je už na spadnutí, ale v té chvíli zakročí starší bratr Filip. Uplyne dlouhých dvanáct let a Marie hledá místo, kde by si mohla zřídit vlastní pekárnu. Náhoda tomu chtěla, aby zvolila prostory v sousedství Filipova domu. Po letech se nečekaně potkávají – ona, které zhatil štěstí, a on, který v ní nachází zalíbení.