Rivalové - Smith, Christopher (Alpress, 2013)
Pod pokličkou moci, bohatství a uhlazených způsobů, které navenek charakterizují Pátou avenue, bují chamtivost, nenávist a touha po pomstě. Louis Ryan prahne po krvi. George Redman s rodinou jsou jeho cíl. Nejúčinnější prostředek – nájemný vrah ...