Letní snění - Matthews, Carole (Motto, 2013)
Nell McNamarová si nemá na co stěžovat – žije ve spokojeném vztahu s dlouholetým přítelem Ollym a společně vychovávají čtyřletou dceru Petal. Co když vám ale někdo vnukne myšlenku, že můžete dokázat víc než jen do konce života pracovat v rychlém občerstverstvení, a určitě by jste měla zúročit svůj talent? Nell chce být uznávanou návrhářkou, podaří se jí skloubit práci a péči o rodinu?