Pravda o mém muži - Pawlowská, Halina (Motto, 2013)
Příběh pro ty, kteří chtějí milovat hodně a dlouho. „Je to příběh mého manželství. A začala jsem ho psát, když jsem byla nejvíc smutná, abych si vybavila, jak jsem byla veselá. Jak jsem milovala a jak jsem byla milovaná. Doufám moc, že se při čtení budete trošku smát, trošku plakat, a možná..., že svého muže pohladíte a řeknete mu: „Bože! Já jsem tak šťastná, že tě mám!“