Kůň za dolar - St. John, Lauren (Albatros, 2013)
Casey je patnáct let a jejím snem je vyhrát soutěž v Badmintonu - nejtěžší a nejnáročnější koňský závod všech dob. Jenže bydlí v ošuntělém domě v londýnském East-Endu, jejího otce právě pustili z vězení a o koně se stará v jezdecké škole Hope Lane, kam chodí hlavně nadšenci a milovníci koní. A tak se Casey pomalu smiřuje s tím, že její sen zůstane jen snem. Jenže náhoda ji přivede do cesty Storma a nemožné se zdá na dosah ruky. Podaří se jim ale překonat všechny překážky a nezapomenou přitom, co je na světě nejdůležitější?