Hastrmani a hastrmánci - Petrová, Simona (Brána, 2013)
Veselé i dobrodružné příhody hastrmanů Brčálníka, Mokřada, vodnické krásky Všeznalky a strašidla hejkala. Společně se jim podaří vyřešit záhadu neznámého lupiče, zachránit před zničením městský park a hejkal dokonce dokáže vyhnat z lesa zlého toulavého medvěda, který škodí lidem z vesnice.