Elvíra strašidlo z kontejneru - Paulová, Lucie (Brána, 2013)
Moderní pohádkový příběh o strašidlu z kontejneru, které se svým kamarádem, fretkou Brunem, prožije nebezpečné dobrodružství, při kterém ožívají tajemné postavy ze staré Prahy