Šťastné příběhy čtyřlístku - Štíplová, Ljuba (Čtyřlístek, 2013)
Dvanáctá kniha z oblíbené edice. Čtyřlístek prožije vánoce pod ledem, podívá se do vesmíru i k pyramidám, dokonce zachrání slony a taky si potvrdí, že nejvěrnější přítel člověka je pes.