365 rozhleden ČR - Fábera, Jaroslav (Klub přátel rozhleden, občanské sdružení, 2013)
Kniha je souhrným přehledem staveb, které široká rodina milovníků rozhleden za rozhledny považuje. Představuje regionální přehled staveb, které se staly nedílnou součástí krajiny a těší se velkému zájmu nadšenců, jímž se stalo putování po rozhlednách koníčkem.