Znamení lyry - Erben Václav (Původní česká detektivka, 2014)
Na vojenské střelnici u zdi rozpadlého stavení je nalezen mrtvý důstojník v modré uniformě letců. Zpočátku se vše jeví jako nešťastná náhoda – už týden totiž probíhá cvičení vojáků v záloze.