Naše heslo apokalypsa - Černucká, Veronika (Původní česká detektivka, 2014)
Věc: Vražda. Heslo: Apokalypsa. Tak zněl anonym, kvůli kterému se Tara rozjela do severních Čech, aby se ujala svého nového případu. Na zámku hraběte Tovačovského dochází během maškarního bálu k vraždě, která se zdá na první pohled nevysvětlitelná. Jak mohl být dýkou probodnut někdo, kdo byl sám v místnosti? O několik hodin později umírají další tři lidé a Tara má plné ruce práce.