Motýlí ostrov - Bomann, Corina (Knižní klub, 2014)
Diana Wagenbachová, berlínská právnička, odlétá do Anglie, kde umírá její milovaná teta. Ta v posledních slovech prosí Dianu, aby odhalila dlouho chráněné rodinné tajemství. Stopy minulosti Dianu zavedou do exotické krajiny, kde narazí na věštbu, která navždy změnila osud její rodiny, na zakázanou lásku, která nikdy neskončila, a na svůj vlastní osud...