Bianca - Small, Beatrice (Baronet, 2013)
Florentský obchodník s hedvábím Giovanni Pietro d'Angelo a jeho manželka netouží po ničem víc než provdat své dcery za bohaté a významné muže. Když však nebezpečná nerozvážnost způsobí, že se jejich syn zaplete do tragické nehody, musí za to pykat nejstarší dcera. Pietro d'Angelovi, vydíráni mocným a zhýralým Sebastianem Roverem, musí dát krásnou Bianku Roveremu za manželku, aby si tak koupili jeho mlčení. S matčinou pomocí uprchne Bianca z temného, krutého svazku a nalezne útočiště ve vile u moře. Otřesná vražda jejího manžela jí umožní konečně najít lásku. Florentská společnost by však nikdy neschválila muže, jehož si vybrala: prince Amira, vnuka osmanského sultána Mehmeda Dobyvatele.