Krvavý Kotel - Kessler Leo (Military, 2013)
Vyčerpaní veteráni z Wotanu ještě nebyli v horší situaci. Při teplotách pod bodem mrazu na ruské frontě, obklíčeni sovětskými silami, čelí nepřekonatelné palebné síle tanků Josif Stalin a T-34 i nelítostným kozáckým šavlím. Zdá se, že pro Wotan konečně nadešel den nekompromisního zúčtování. Jenže pro nejostřílenější bojový útvar v Evropě je porážka sprosté slovo. Jakmile se Schulze, Matz a ostatní odhodlají bojovat až do konce, začne se sníh brzy barvit do červena.