Duhová ulice - Kleypas, Lisa (Domino, 2014)
I na tom nejpůvabnějším místě se může člověk cítit zoufale sám. Ale i ve chvílích největšího zoufalství mu zůstává naděje, že se vše v dobré obrátí. Důkaz přináší dva romány Lisy Kleypas, které jsou pro české čtenářky zahrnuty do jednoho svazku.