Mami, slituj se - El Nasif, Amani (Klokan, 2013)
Šestnáctiletá Amani žije v malém italském městečku a je poprvé zamilovaná. Vše se změní, když musí s matkou odletět do Sýrie. To, co následuje, je jako zlý sen – Amani chtějí provdat za místního mladíka Neiefa. Dívka se zhroutí, a když ji Neief poprvé surově zbije, pokusí se o sebevraždu. Rodina ji udržuje pod vlivem uklidňujících prášků a naléhá, aby se podvolila.