Andělské poselství naděje - Byrne, Lorna (Knižní klub, 2012)
Irská autorka, která má od nejútlejšího dětství výjimečnou schopnost vidět anděly a komunikovat s nimi, získala nesmírnou popularitu autobiografickou knihou Andělé v mých vlasech, ale i volným pokračováním pod názvem Schody do nebe. Ve svém nejnovějším díle se autorka obrací přímo ke čtenářům s doporučeními, jak mohou oslovit anděly s prosbou o pomoc. Zdůrazňuje velkou sílu nejen modlitby a lásky, ale především naděje.