Hugův geniální svět - Zett, Sabine (Grada Publishing, 2013)
Hugo je bedna, sportovní jednička a ten největší bourák ze školy - alespoň tak si sám sebe vysnil... Ve skutečnosti má ale do slávy hodně daleko. Chodí do šestky, nejradši ze všeho se poflakuje s potrhlým kámošem Nikem a potýká se s tím největším problémem, jaký může člověk v jeho věku mít: Jak se přes noc stát z nicky borcem?