Hugo má prvotřídní plán - Zett, Sabine (Grada Publishing, 2014)
Hugo je bedna, sportovní jednička a ten největší bourák ze školy - alespoň tak si sám sebe vysnil... Ve skutečnosti má ale do slávy hodně daleko. Chodí do šestky a potýká se s tím největším problémem, jaký může člověk v jeho věku mít: Jak se přes noc stát z nicky borcem? Jenomže Hugo si na to vypracoval prvotřídní plán: udělá díru do světa sportu a konečně i dojem na cukrkandlovou Violu a přesvědčí rodiče i učitele, že si prozatím jenom nevšimli, co všechno v něm dřímá.