Deník Dity P. Kuchařka - Pecháčková, Dita (Dita Pecháčková, 2012)
"Nemyslete si, že jsem bůhvíjaká kuchařka. Nejsem. Normálně to ke mně přišlo. A strašně mě to baví. Vaření, pečení, kuchařky, řeči o vaření a pak to jídlo!" Tohle řekne Dita Pecháčková, která se nepřestává divit, když jí všichni nad talířem s jídlem, které uvařila, říkají: Ty jsi bohyně! Ze svých nejoblíbenějších jídel sestavila pozoruhodnou kuchařku a k tomu vypráví, jak to všechno s její láskou k jídlu a vaření bylo. A stále je.