Cukr a sůl - Keleová - Vasilková, Táňa (Noxi, 2006)
Doposud idylické manželství Luboše a Nory zaznamenává trhliny. Dcery Dominika a Veronika jsou ve věku, kdy už nepotřebují chůvu a Nora se chce začít realizovat ve své profesi. Její manžel je však zásadně proti. Nora si přesto potají doplňuje potřebné vzdělání a když jednoho dne Lubošovi oznámí, že získala místo manažerky, jejich vztah se ocitá na počátku konce... Další přesvědčivý a citlivě vyprávěný příběh autorky úspěšných románů. Název knihy je více než výstižný.