Smrtelné Nebezpečí - Brown, Sandra 1948 - (Ikar, 2014)
Strhující thriller začíná děsivým okamžikem, kdy čtyřletá dcerka mladé vdovy Honor objeví na zahradě ležícího muže, z kterého se vyklube Lee Coburn, obviněný ze zabití sedmi lidí. Je nebezpečný, zoufalý a ozbrojený. Tvrdí Honor, že její zesnulý manžel vlastnil něco nesmírně cenného, co pro ni nyní představuje smrtelné nebezpečí. Honor brzy zjišťuje, že nemůže věřit ani lidem, které zná celý život. S Coburnem utíká před neznámou hrozbou a společně se pokoušejí rozplést síť zločineckých machinací.