Noc předtím - Jackson, Lisa (Domino, 2014)
Jsou chvíle, kdy nemůžete důvěřovat nikomu. Vlastně začnete pochybovat, jestli můžete věřit aspoň sami sobě. V ponurých stínech ospalého jižanského městečka se skrývá sériový vrah.