Každý něco skrývá - Higgins Clark, Mary (Klokan, 2014)
Sestrám Kate a Hannah před osmadvaceti lety zahynula při lodním neštěstí matka. Otci jsou od té doby dcery zcela lhostejné, jen pije a rozhazuje peníze. Pak dojde k výbuchu, po němž vážně zraněná Kate upadne do kómatu. Právě v tomto stavu si vybaví, co jako dítě vytěsnila z mysli. A někdo za žádnou cenu nechce, aby vzpomínka vyšla najevo... i kdyby měl zabít